Бяла ела /White Fir/ – 15 мл. Етерично масло

49.00 лв.

Етеричното масло от Бяла ела най-популярно със способността си да прдизвиква чувство на успокояващ комфорт. Ароматно, то предизвиква чувство на стабилност, енергия, и увереност. Стимулира сетивата, докато помага на тялото да се отпусне.

Код: DTO00018 Категория:

Описание

Бялата ела е популярна дървесина за строителството поради своята комбинация от сила, гъвкавост и красота. Също така е популярен избор за коледни елхи. Индианците използват бяла ела като строителен материал и в традиционните здравни практики. Извличано от меките игли на дървото, етеричното масло е най-популярно със способността си да прдизвиква чувство на успокояващ комфорт. Ароматно, то предизвиква чувство на стабилност, енергия, и увереност. Стимулира сетивата, докато помага на тялото да се отпусне.

Предизвиква чувство на стабилност.
Има успокояващ ефект.

След напрегната дейност, нанесете една до две капки върху желаната област за отпускане. Раредете с базово масло, за да сведе до минимум всякаква чувствителност на кожата.
Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор, когато преминавате през трудни обстоятелства у дома или на работа, за намаляване на стреса.
Ако сте бременна, кърмите, или под лекарски грижи, консултирайте се с вашия лекар

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Бяла ела /White Fir/ – 15 мл. Етерично масло“