Грейпфрут /Grapefruit/ – 15 мл. Етерично масло

42.00 лв.

Познат като „забранения плод“ и едно от „Седемте чудеса на Барбадос,“ Грейпфрутът е известен със своят тонизиращ и ободряващ аромат. Той зарежда с настроение и прояснява ума. Грейпфрутът е също известен със своите почистващи и пречистващи свойства и се използва често в грижата за кожата, заради способността му да и придава здрав вид. Грейпфрутът спомага поддържането на здравословен метаболизъм.

Код: DTO00025-1 Категория:

Описание

Етеричното масло от Грейпфрут е мощен екстракт, използван от векове за своите антивъзпалителни свойства, в борбата с наднорменото тегло и дори симптоми на махмурлук. Той се счита за естествен противник на стреса и антиоксидант. Като естествен детоксикационен агент, маслото от грейпфрут може да помогне на черния дроб да изчисти тялото от токсините и шлаките, както и да активира  лимфната система и да контролира задържането на течности.

Масло от Грейпфрут най-често се използва  при болно гърлото и респираторните инфекции, умора, мускулни болки, както и като естествено средство за лечение на артрит. Той също така се използва постоянно от тези, които работят за отслабване. Помага за повишаване на енергийните нива и метаболизма, както и  за ограничаване на желанието за захар.

Ефектите от етеричното масло от Грейпфрут включват:

Дезинфекцира повърхности

Почиства тялото

Намалява депресията

Стимулира имунната система

Намалява задържането на течности

Намалява желанието за захар

Помощ при отслабване

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Грейпфрут /Grapefruit/ – 15 мл. Етерично масло“