Лимон /Lemon/ – 15 мл. Етерично масло

30.00 лв.

Лимоновото масло съдържа мощен почистващ агент, който пречиства въздуха и отстранява микробите от различни повърхности. В наши дни етеричното масло от Лимон се използва в много домакинства като заместител на токсичните почистващи препарати. Помага за циркулацията на кръвта, респираторни и храносмилателни проблеми и облекчава главоболието.

Код: DTO00002-1 Категория:

Описание

Множеството полезни свойства на етеричното масло от лимон го правят изключително търсено и използвано. Това масло съдържа мощен почистващ агент, който пречиства въздуха и отстранява микробите от различни повърхности. В наши дни етеричното масло от лимон се използва в много домакинства като заместител на токсичните почистващи препарати. Смесено с вода, това то има освежаващо и ободряващо действие. Подходящо е и при проблеми с дихателните пътища. На емоционално равнище то е и енергизиращо и доказано средство за повдигане на настроението.
Има антибактериални и антивирусни свойства и антихистамини, което го прави перфектен за борба с възпалено гърло и бактериални и вирусни инфекции.
Помага за циркулацията на кръвта, респираторни и храносмилателни проблеми и облекчава главоболието.
Има антидепресивни свойства, които са характерни за цитрусите и стимулира освежава и създава усещане за щастие.
Помага за подобряване здравето на ноктите и кожичките и подпомага здравето на косата и скалпа.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лимон /Lemon/ – 15 мл. Етерично масло“