Мента /Peppermint/ – 15 мл. Етерично масло

55.00 лв.

Високото съдържание на ментол в етеричното масло на doTERRA го прави предпочитано за употреба. Често се използва за хигиена на устната кухина, ментата също помага за облекчаване на леки стомашни разстройства и насърчава здравословна дихателна функция. Също така тя е натурален репелент.

Код: DTO00003-1 Категория:

Описание

Високото съдържание на ментол в етеричното масло на doTERRA го прави предпочитано за употреба. Често се използва в пасти за зъби и дъвки за хигиена на устната кухина, ментата също помага за облекчаване на леки стомашни разстройства и насърчава здравословна дихателна функция. Също така тя е натурален репелент.
Използвайте като естествен ароматизатор за въздух. Освен, че премахва миризмите, ментата влияе на повишаване на вниманието и концентрацията и общо освежаване.
В малки количества има охлаждащо действие. Смесена с лавандула може да се използва за лекуване на слънчеви изгаряния, а по една капка на двете в студена вода е разтвор за компреси на челото при температура.
Повлиява бактериални и вирусни инфекции в устната кухина и се изпозлва за воден разтвор за жабуркане.
Ароматът повлиява добре хрема, диария и стомашни неразположения, както и неразположения при пътуване.
Повлиява добре нередовен стомах и нервен стомах като се прилага локално разредена в базово масло върху стомашната област и стъпалата.
Подпомага при кашлици и настинки.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мента /Peppermint/ – 15 мл. Етерично масло“