zendocrine_wellness_club_doterra

Да пречистим тялото си от токсините и свободните радикали с детокс бленда – ZENDOCRINE!

Какво представлява детокс блендата Zendocrine?

Ако търсите начин да пречистите и подкрепите системите на тялото си, тогава  Zendocrine на DoTERRA може да бъде точно това, което търсите.  Zendocrine детокс бленд се състои от етерични масла като Rosemary, Cilantro и Juniper Berry, които са известни със своите детоксикиращи свойства и други важни масла като Tangerine и Geranium, които имат пречистващи ефекти върху вредните вещества.  Когато се комбинират, тези етерични масла работят заедно, за да създадат смес, която по естествен път спомага процеса на пречистване на тялото от токсините и свободните радикали, като подпомага функцията на много от жизнено важните органи на тялото, включително черния дроб, дебелото черво, бъбреците, белите дробове и кожата. 

Изработена от етерични масла Certified Pure Therapeutic Grade®, детокс блендата Zendocrine се състои от етерични масла, които отговарят на високите стандарти на DoTERRA за чистота, сила и качество. Чистотата, силата и качеството на тези етерични масла са от решаващо значение за ефективността на Zendocrine и допринасят в голяма степен за значителните  ползи от блендата. 

Какви са ползите от детокс блендата Zendocrine?

1.Една от най-ценните ползи от детокс блендата  Zendocrine е нейната способност да поддържа естествената способност на организма да се отърве от нежелани вещества.  С помощта наZendocrine тялото може по-добре да очисти и пречисти областите, които се нуждаят най-много от това.

2.Детокс блендата  Zendocrine е идеалната бленди етерично масла за вътрешна употреба, тъй като тя може да поддържа здрава чернодробна функция.  Един от начините на приемане е добавянето на една до две капки от блендата към цитрусови напитки, чайове или вода. Това осигурява безопасен и здравословен начин да поглъща Zendocrine и да получава ползите от него по-бързо.

3.Сред многото си предимства, Zendocrine също така доставя мощни антиоксиданти, които участват в борбата срещу свободните радикали. Свободните радикали могат да забавят системите на организма, оставяйки чувство на тежест. Когато антиоксидантите се внесат в тялото, те помагат да се отстранят тези свободни радикали и да се намалят последиците от тях. С помощта на Zendocrine ще осигурите на тялото си необходимите антиоксиданти. 

4.Ако искате да започнете промяна в начина на живот и имате нужда от помощ, за да се отървете от натрупаните шлаки започнете с една капка Zendocrine дневно във веган капсула в продължение на една седмица като част от вътрешен режим на почистване. Детокс блендата може да помогне за пречистването и детоксикацията на системите на тялото и е чудесна стъпка към подпомагане на тялото в процеса на почистване. 

5.Zendocrine не само помага за здравословната чернодробна функция, но също така подпомага и функцията на много други органи. Когато се използва вътрешно, Zendocrine поддържа здравословното почистване и филтриране на бъбреците, белите дробове, кожата, дебелото черво и черния дроб. 

 

Токсините са част от ежедневието, независимо дали ни харесва или не. Те са в храната, която ядем, и във въздуха, който дишаме. Твърде много от тях в тялото ни могат да причинят болести и могат значително да повлияят на качеството ни на живот. Докато можем да се опитаме да избегнем някои токсини в тялото си чрез елиминиране на кофеина, нездравословни закуски, алкохол и други високо преработени и захарни храни, токсините винаги ще присъстват в нашето тяло. Заедно с подпомагането на детоксикацията на тялото, Zendocrine може също така да ни снабди с антиоксиданти, да помогне с инфекции на пикочните пътища, храносмилателни проблеми, детоксикация на тежки метали, редуциране на теглото и почистване на ендокринната система.

Подкрепяйки добрата работа на органите ни по естествен път, можем да помогнем на тялото ни да бъде в най-добрата възможна форма, за да се освободи естествено от токсините и свободните радикали, което ни позволява да живеем дълъг, здрав и щастлив живот.

 
 
 

 Внимание:
Аз съм майка не медицински специалист. Съдържанието на този сайт е само за информационни цели. Информацията, публикувана тук, представлява само моите мнения и не трябва да се използва за диагностициране, лечение или вместо професионални медицински съвети. Бъдете отговорни за начина, по който използвате етеричните масла, моля използвайте ги разумно и внимателно.